100 Pass Rate AWS-SYSOPS Questions & Answers PDF

Examguideview provides up to a time frame and personalized AWS-SYSOPS study material developed by experts that have the skills and knowledge in CISA exam. With our AWS-SYSOPS certification exam study material, you will see the concerns that were on the past AWS-SYSOPS exam. Our experts have collected all the past documents details as well as involved details from their study on improving and new manufacturers in the market.
Vendor:Amazon
Certifications:AWS Certified SysOps Administrator – Associate
Exam Name:AWS Certified SysOps Administrator
Exam Code:AWS-SYSOPS
Total Questions:324 Q&As

Latest AWS-SYSOPS questions and answers (10Q&As)

QUESTION 151
Which two security protocols are supported in the 3Com Router 6000 Family, but not in the 3Com Router 5000 series? (Choose two.)
A. IP Security (IPSec)
B. RADIUS authentication
C. Internet Key Exchange (IKE)
D. Password Authentication Protocol (PAP)
E. Challenge Handshake Authentication Protocol (CHAP)
Correct Answer: AC

QUESTION 152
Which three are examples of packet-switched data networks (PSDN)? (Choose three.)
A. ATM
B. X.25
C. xDSL
D. T1/E1
E. Frame Relay
F. Synchronous Optical Network (SONET)
G. Integrated Services Digital Network (ISDN)
Correct Answer: ABE

QUESTION 153
3COM 5000/6000 routers can provide reliable, uninterrupted and stable IP connectivity for end-users by using which protocol?
A. ASPF
B. HSRP
C. SRPU
D. VRRP
E. EIRGP
AWS-SYSOPS pdf Correct Answer: D

QUESTION 154
Which two 3Com Router 3000 models have one ISDN BRI and one serial WAN port? (Choose two.)
A. Router 3012
B. Router 3013
C. Router 3015
D. Router 3016
AWS-SYSOPS exam Correct Answer: BC

QUESTION 155
Which three security features are supported on the Router 5000/6000 series? (Choose three.)
A. IP Security (IPSec)
B. RADIUS authentication
C. Restricted Proxy Server
D. Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP)
E. Forces all WAN traffic through a VPN tunnel
AWS-SYSOPS exam Correct Answer: ABD

QUESTION 156
Which 3Com Router 3000 model provides a single T1/CTI/PRI WAN port?
A. Router 3012
B. Router 3013
C. Router 3015
D. Router 3016
Correct Answer: D

QUESTION 157
Which three IP routing protocols are supported by the Router 5000/6000 series? (Choose three.)
A. RIP
B. X.25
C. HDLC
D. OSPF
E. BGP-4
F. Frame Relay
Correct Answer: ADE

QUESTION 158
A router receives BGP information about a route. Which statement about the next hop address is always true?
A. It is reachable by the router
B. It is the address of another BGP router
C. It is on a subnet directly connected to the router
D. It is within the same Autonomous System as the router
AWS-SYSOPS pdf Correct Answer: B

QUESTION 159
MPLS is a connection-based technology, requiring a connection setup phase before any data is exchanged between hosts.
A. True
B. False
AWS-SYSOPS pdf Correct Answer: A

QUESTION 160
Which older technology concept does MPLS use?
A. X.25
B. ATM
C. ISDN
D. FDDI
E. Token ring
AWS-SYSOPS pdf Correct Answer: B

Examguideview.com is a quickly improving place, and the skill-sets handled by IT professionals’ reduce a wide swath. With so many details out there and technological innovation modifying every day, getting AWS-SYSOPS exam qualified is the best way to distinguish yourself from other job candidates and ensure that your modern capabilities to selecting organizations and supervisors. To get qualified, you must pass one or more certification AWS-SYSOPS vce exam of several choice issues and simulated real-world problems. Exam Information: http://www.bestexampass.com/AWS-SYSOPS.html

2019 latest AWS-SYSOPS exam questions – online-test

Q1. – (Topic 2)

A user has created a VPC with CIDR 20.0.0.0/24. The user has created a public subnet with CIDR 20.0.0.0/25. The user is trying to create the private subnet with CIDR 20.0.0.128/25. Which of the below mentioned statements is true in this scenario?

A. It will not allow the user to create the private subnet due to a CIDR overlap

B. It will allow the user to create a private subnet with CIDR as 20.0.0.128/25

C. This statement is wrong as AWS does not allow CIDR 20.0.0.0/25

D. It will not allow the user to create a private subnet due to a wrong CIDR range

Answer: B

Explanation:

When the user creates a subnet in VPC, he specifies the CIDR block for the subnet. The CIDR block of a subnet can be the same as the CIDR block for the VPC (for a single subnet in the VPC., or a subset (to enable multiple subnets.. If the user creates more than one subnet in a VPC, the CIDR blocks of the subnets must not overlap. Thus, in this case the user has created a VPC with the CIDR block 20.0.0.0/24, which supports 256 IP addresses (20.0.0.0 to 20.0.0.255.. The user can break this CIDR block into two subnets, each supporting 128 IP addresses. One subnet uses the CIDR block 20.0.0.0/25 (for addresses 20.0.0.0 – 20.0.0.127. and the other uses the CIDR block 20.0.0.128/25 (for addresses 20.0.0.128 – 20.0.0.255..

Q2. – (Topic 3)

A sys admin is using server side encryption with AWS S3. Which of the below mentioned statements helps the user understand the S3 encryption functionality?

A. The server side encryption with the user supplied key works when versioning is enabled

B. The user can use the AWS console, SDK and APIs to encrypt or decrypt the content for server side encryption with the user supplied key

C. The user must send an AES-128 encrypted key

D. The user can upload his own encryption key to the S3 console

Answer: A

Explanation:

AWS S3 supports client side or server side encryption to encrypt all data at rest. The server side encryption can either have the S3 supplied AES-256 encryption key or the user can send the key along with each API call to supply his own encryption key. The encryption with the user supplied key (SSE-C. does not work with the AWS console. The S3 does not store the keys and the user has to send a key with each request. The SSE-C works when the user has enabled versioning.

Q3. – (Topic 3)

A user has configured ELB with Auto Scaling. The user suspended the Auto Scaling terminate process only for a while. What will happen to the availability zone rebalancing process (AZRebalance. during this period?

A. Auto Scaling will not launch or terminate any instances

B. Auto Scaling will allow the instances to grow more than the maximum size

C. Auto Scaling will keep launching instances till the maximum instance size

D. It is not possible to suspend the terminate process while keeping the launch active

Answer: B

Explanation:

Auto Scaling performs various processes, such as Launch, Terminate, Availability Zone Rebalance (AZRebalance. etc. The AZRebalance process type seeks to maintain a balanced number of instances across Availability Zones within a region. If the user suspends the Terminate process, the AZRebalance process can cause the Auto Scaling group to grow up to ten percent larger than the maximum size. This is because Auto Scaling allows groups to temporarily grow larger than the maximum size during rebalancing activities. If Auto Scaling cannot terminate instances, the Auto Scaling group could remain up to ten percent larger than the maximum size until the user resumes the Terminate process type.

AWS-SYSOPS

Q4. – (Topic 3)

A user has configured an HTTPS listener on an ELB. The user has not configured any security policy which can help to negotiate SSL between the client and ELB. What will ELB do in this scenario?

A. By default ELB will select the first version of the security policy

B. By default ELB will select the latest version of the policy

C. ELB creation will fail without a security policy

D. It is not required to have a security policy since SSL is already installed

Answer: B

Explanation:

Elastic Load Balancing uses a Secure Socket Layer (SSL. negotiation configuration which is known as a Security Policy. It is used to negotiate the SSL connections between a client and the load balancer. If the user has created an HTTPS/SSL listener without associating any security policy, Elastic Load Balancing will, bydefault, associate the latest version of the ELBSecurityPolicy-YYYY-MM with the load balancer.

Q5. – (Topic 3)

The compliance department within your multi-national organization requires that all data for your customers that reside in the European Union (EU) must not leave the EU and also

data for customers that reside in the US must not leave the US without explicit authorization.

What must you do to comply with this requirement for a web based profile management application running on EC2?

A. Run EC2 instances in multiple AWS Availability Zones in single Region and leverage an Elastic Load Balancer with session stickiness to route traffic to the appropriate zone to create their profile

B. Run EC2 instances in multiple Regions and leverage Route 53’s Latency Based Routing capabilities to route traffic to the appropriate region to create their profile

C. Run EC2 instances in multiple Regions and leverage a third party data provider to determine if a user needs to be redirect to the appropriate region to create their profile

D. Run EC2 instances in multiple AWS Availability Zones in a single Region and leverage a third party data provider to determine if a user needs to be redirect to the appropriate zone to create their profile

Answer: C

Q6. – (Topic 3)

A user has two EC2 instances running in two separate regions. The user is running an internal memory

management tool, which captures the data and sends it to CloudWatch in US East, using a CLI with the same namespace and metric. Which of the below mentioned options is true with respect to the above statement?

A. The setup will not work as CloudWatch cannot receive data across regions

B. CloudWatch will receive and aggregate the data based on the namespace and metric

C. CloudWatch will give an error since the data will conflict due to two sources

D. CloudWatch will take the data of the server, which sends the data first

Answer: B

Explanation:

Amazon CloudWatch does not differentiate the source of a metric when receiving custom data. If the user is publishing a metric with the same namespace and dimensions from different sources, CloudWatch will treat them as a single metric. If the data is coming with the same timezone within a minute, CloudWatch will aggregate the data. It treats these as a single metric, allowing the user to get the statistics, such as minimum, maximum, average, and the sum of all across all servers.

Q7. – (Topic 1)

What is a placement group?

A. A collection of Auto Scaling groups in the same Region

B. Feature that enables EC2 instances to interact with each other via nigh bandwidth, low latency connections

C. A collection of Elastic Load Balancers in the same Region or Availability Zone

D. A collection of authorized Cloud Front edge locations for a distribution

Answer: B

Q8. – (Topic 2)

An organization has added 3 of his AWS accounts to consolidated billing. One of the AWS accounts has

purchased a Reserved Instance (RI. of a small instance size in the US-East-1a zone. All other AWS accounts are running instances of a small size in the same zone. What will happen in this case for the RI pricing?

A. Only the account that has purchased the RI will get the advantage of RI pricing

B. One instance of a small size and running in the US-East-1a zone of each AWS account will get the benefit of RI pricing

C. Any single instance from all the three accounts can get the benefit of AWS RI pricing if they are running in the same zone and are of the same size

D. If there are more than one instances of a small size running across multiple accounts in the same zone no one will get the benefit of RI

Answer: C

Explanation:

AWS consolidated billing enables the organization to consolidate payments for multiple Amazon Web Services (AWS. accounts within a single organization by making a single paying account. For billing purposes, consolidated billing treats all the accounts on the consolidated bill as one account. This means that all accounts on a consolidated bill can receive the hourly cost benefit of the Amazon EC2 Reserved Instances purchased by any other account. In this case only one Reserved Instance has been purchased by one account. Thus, only a single instance from any of the accounts will get the advantage of RI. AWS will implement the blended rate for each instance if more than one instance is running concurrently.

Q9. – (Topic 2)

A user has configured the Auto Scaling group with the minimum capacity as 3 and the maximum capacity as 5. When the user configures the AS group, how many instances will Auto Scaling launch?

A. 3

B. 0

C. 5

D. 2

Answer: C

Q10. – (Topic 3)

A user has created a VPC with public and private subnets using the VPC wizard. Which of the below mentioned statements is not true in this scenario?

A. The VPC will create a routing instance and attach it with a public subnet

B. The VPC will create two subnets

C. The VPC will create one internet gateway and attach it to VPC

D. The VPC will launch one NAT instance with an elastic IP

Answer: A

Explanation:

A user can create a subnet with VPC and launch instances inside that subnet. If the user has created a public private subnet, the instances in the public subnet can receive inbound traffic directly from the internet, whereas the instances in the private subnet cannot. If these subnets are created with Wizard, AWS will create a NAT instance with an elastic IP. Wizard will also create two subnets with route tables. It will also create an internet gateway and attach it to the VPC.